Ton Schildersbedrijf


uit Lelystad


U bevindt zich hier: » Lelystad » Ton Schildersbedrijfbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Ton Schildersbedrijf
Horst 2954
8225MV Lelystad

tel: 0320-221168

Extra informatie

Schilderen van uw Woning Informatie en Prijs.
Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort. Buitenschilderwerk is vaak niet zo maar even te doen.
Steiger plaatsen, goed schuurwerk, professioneel gereedschap vakmanschap en de juiste verfsoort zijn essentieel.

Een eengezinswoning kan in 4 tot 5 dagen weer in een optimale conditie worden gebracht. Kozijnen, deuren, ramen, daklijsten. Natuurlijk wordt er geschuurd, in de grondverf gezet en afgelakt dit alles kan uitgevoerd worden vanaf ca. € 1.650 incl. BTW. Materialen, gevelbekleding en vergunningen voor steigers op de openbare weg niet meegenomen in deze indicatieve prijs.
Voor zijn hoekwoningen, vrijstaande huizen en bijzondere panden gelden uiteraard andere prijzen. ook mogelijk. Voor meerdere woningen naast of bij elkaar gelden vaak aantrekkelijke kortingen. Woningen ouder dan 15 jaar genieten het lagere BTW tarief van 6%.

Specialiteit
  • Schildersbedrijven
  • Schilderwerk
  • Behangen
  • Restaureren
  • Glasservice