Ton Schildersbedrijf


uit Lelystad


U bevindt zich hier: » Lelystad » Ton Schildersbedrijfbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Ton Schildersbedrijf
Horst 2954
8225MV Lelystad

tel: 0320-221168

Extra informatie

Een van de meest kostbare bezittingen die u heeft is waarschijnlijk wel uw huis. Dit een goede reden om hier zuinig op te zijn en daarom goed te laten onderhouden door een professioneel schildersbedrijf. Ton Schildersbedrijf uit Lelystad weet dat als geen ander. Inmiddels heeft Ton Schildersbedrijf meer dan 30 jaar ervaring in het schildersvak. Ton Schildersbedrijf uit Lelystad is een ambachtelijk schildersbedrijf dat gebruik maakt van de moderne technieken om uw bezittingen zo effectief mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Niet alleen bescherming is belangrijk, het oog wil ook wat. Voor een gedegen kleuradvies kunt u ook terecht bij Ton Schildersbedrijf uit Lelystad. Ze noemen ons niet voor niets de betere schilder uit Lelystad en omstreken! Zowel binnen als buiten, met mooie, op elkaar afgestemde kleuren, zorgt uw Betere Schilder, Ton Schildersbedrijf uit Lelystad er voor dat u er weer zin in krijgt.... winter, lente, zomer of herfst... Ton Schildersbedrijf uit Lelystad... DE SPECIALIST IN HET GOEDE GEVOEL!
Buiten schilderwerk
Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort. Buitenschilderwerk is vaak niet zo maar even te doen.

Steiger plaatsen, goed schuurwerk, professioneel gereedschap vakmanschap en de juiste verfsoort zijn essentieel.
Een eengezinswoning kan in 4 tot 5 dagen weer in een optimale conditie worden gebracht. Kozijnen, deuren, ramen, daklijsten. Natuurlijk wordt er geschuurd, in de grondverf gezet en afgelakt dit alles kan uitgevoerd worden vanaf ca. € 1.650 incl. BTW. Materialen, gevelbekleding en vergunningen voor steigers op de openbare weg niet meegenomen in deze indicatieve prijs.

Voor zijn hoekwoningen, vrijstaande huizen en bijzondere panden gelden uiteraard andere prijzen. ook mogelijk. Voor meerdere woningen naast of bij elkaar gelden vaak aantrekkelijke kortingen. Woningen ouder dan 15 jaar genieten het lagere BTW tarief van 6%.
Voor meer informatie kunt u contactopnemen met Ton Schildersbedrijf.

Binnen schilderwerk
Binnenschilderwerk, veel mensen doen het zelf. Geïnspireerd door de woonprogramma’s op tv trekken we massaal naar de bouwmarkt om materialen in te slaan. Enthousiast gaan we thuis aan de gang. En natuurlijk, het kan ook hartstikke leuk zijn om zelf een leuk kleurtje op een wand in de woonkamer te zetten, of een kamertje te behangen. En zelfs al is het resultaat wat minder dan wanneer de schilder het zou doen, je bent er toch minstens zo trots op. En je houd geld in je zak!

Specialiteit
  • Schildersbedrijven
  • Schilderwerk
  • Behangen
  • Restaureren
  • Glasservice