Schildersbedrijf De ware schilder


uit Dronten


U bevindt zich hier: » Dronten » Schildersbedrijf De ware schilderbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf De ware schilder
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf De ware schilder
Thomsonstraat 15
8251 TM Dronten

tel: 0321 339389

Extra informatie

Schilders bedrijf : Schildersbedrijf De ware schilder .
Het bedrijf is begonnen in Dronten in het jaar 2000 onze eerste kennismaking in Dronten was positief en gezond .
Na een start van een klein moielijk jaar gingen wij onze sporen verdienen in de omgeving van Dronten .

Wat ons het meeste opviel was de samenleving in Dronten en erbuiten , behulpzaam gemoedelijk rustiger een "dorp" waar rust vanuit ging .
Al vlug kwamen de opdrachten binnen al vlug broodnodig aan meer handen , dat was ook gelukt het ging goed en tot aan vandaag de dag nog steeds.

Wij doen het werkl als De Ware Ambacht met de matrialen van de moderne tijd , De verfen zijn beter geworden zijn langer bestand tegen de weersinvloeden gaan langer mee dan de oude tvlug verweerde verven . Maar de nieuwe verven hebben een andere aanpak dan de oude verven , het werken zoals de "oude" schilder deed moets anders namelijk de droging van de buitenverf ging veel sneller , een andere methode werd gecrieerd dat was de lakroller nu viltroller , dat wil niet zeggen dat de oude kwast geen dienst meer deed , het tegendeel is waar de kwast werd nog volop gebruikt samen met de roller formen ze een goed team met de vak schilder.
Al vlug kwam ons bedrijf bij de Vak Organisatie De Betere Schilder terecht waar ons bedrijf als Beste schildersbedrijf uit de verf kwam in 2009 werden wij derde met een puntenverschil van 0.15 op de eerste in 2005 werden wij vijfde allemaal niet slecht gezien het meeste ik het werk alleen deed .

In 2004 werd ons bedrijf lid van Savantis wij werd uitgeroepen als Erkend Geregisteerde LeerBedrijf van Dronten , vele nieuw talend opgeleid in het vak vele nu nog aan het werk als zelfstandige of werknemer.
In 2008 kwam de ellende over ons heen , vele bedrijven zijn falliet vele bedrijven hebben het moeilijk op de dag van nu, helaas word er in Dronten geen nieuwbouw , de bouw in dronten ligt helemaal stil helaas . voor velen ook voor Schildersbedrijf De ware schilder , gelukkig hebben wij ons toegelegd bij het onderhoed van de bestaande woningen tot op heben doen wij dat nog graag ons zieltje lig nu eenmaal bij het herstellen van uw woning dat Uw Schilderwerk vele jaren trots op kan zijn.