Schildersbedrijf K. van Reeuwijk en Zn


uit Ouderkerk aan den ijssel


U bevindt zich hier: » Ouderkerk aan den ijssel » Schildersbedrijf K. van Reeuwijk en Znbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf K. van Reeuwijk en Zn
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf K. van Reeuwijk en Zn
IJseldijk-Noord 36
2935 BG Ouderkerk aan den ijssel

tel: 0180-681332

Extra informatie

Schilders-, Glas-, en Behangersbedrijf K. van Reeuwijk en Zn Meesterschilders is een traditioneel schilders- en afwerkingsbedrijf dat al op 1 januari 1842 bij de Kamer van Koophandel is ingeschreven.
We zijn een familiebedrijf dat al generaties lang overgaat van vader op zoon.
Hoewel onze omvang niet groot is, leveren we wel kwalitatief hoogstaand schilderwerk waar onze klanten uitermate tevreden over zijn.

Een resultaat van deze werkwijze is de erkenning “Erkend Schilders- en Afwerkingsbedrijf”. We mogen dus het AF-logo voeren. Deze kwalificatie geeft u de garantie dat u te maken heeft met vakmensen met verstand van zaken.
Natuurlijk zijn we ook aangesloten bij Koninklijke Vereniging Fosag en het Bedrijfschap Schildersbedrijf.

Ons bedrijf voert zowel binnenschilderwerk, behangwerk en buitenschilderwerk uit. Ook leveren en plaatsen we enkelglas, isolatieglas en spiegels. Dit alles hoofdzakelijk voor particulieren maar ook voor bedrijven, overheden, scholen, kleine en grote aannemers en woningbouwverenigingen e.a.
Al bijna 40 jaar leveren en plaatsen we ook binnen- en buitenzonwering die gratis bij u wordt opgehangen. Profiteer nu van onze aanbieding !!!

Doet u het schilderen of behangen liever zelf ? Dan kan dat natuurlijk ook. In onze winkel is hiervoor alles te verkrijgen, van de juiste verf een mooi behang tot de meest geschikte kwast afgestemd op uw individuele wensen.
Heeft u advies nodig over kleur, soort behang of hoe de conditie van uw schilderwerk eraan toe is ?
Bel, e-mail of kom bij ons langs in de winkel. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag met uitzondering van de woensdagmiddag.

Schildersbedrijf K. van Reeuwijk en Znilders
IJseldijk-Noord 36

2935 BG Ouderkerk aan den IJsel